29 Ekim 2008 Çarşamba

ETLİ PIRASA YEMEĞİ


Kısaca, sıvı yağda soğanları pembeleşinceye kadar kavuruyoruz, daha sonra kuşbaşı etleri ekleyip biraz daha kavurup salçasını, pırasaları ve havuçlarıda ekleyip biraz daha karıştırıp azıcık pirinç ekleyip suyuda koyup kısık ateşte pişiriyoruz.
Afiyet olsun.....

5 yorum:

Adsız dedi ki...

pek severim pırasayı.

kıymayı yemekte pek sevmem ama parça eti severim. Hiç pırasayı parça etli yemedim. benim için değişik bir alternatif.

ellerinize sağlık olsun

sıcacık sevgiler.

Adsız dedi ki...

Pırasayı hiç etli pişirmedim..Bi de böyle denemek lazım..Kısacaeline sağlık:-))

serinmavi dedi ki...

Eline sağlık canım......................



Selamlar....


Sevgiler.....

SOFRAOZLEMİ dedi ki...

hep zeytinyağlı yaparım birde böle denemek gerek ayrıca pırasayı çok severim..
ellerine sağlık ..

Adsız dedi ki...

Pırasanın etlisi de güzel oluyor zeytinyağlısı da ellerine sağlık.

Blog Widget by LinkWithin