
Bu tarifi beni etginliğe davet eden missgibi arkadaşımıza gönderip kendisine teşekkür edip kolaylıklar diliyorum....Eğer yufkanız, kaşar ve pastırmanız varsa çok kolay, pratik ve bir o kadarda lezzetli bir tarif sizlere;) nasıl yapıldığı ise şöyle; yufkayı sekize bölüp her birine iki dilim pastırma ve bir dilim kaşar peyniri koyup sıgara böreği gibi sarıp üzerine yumurta sarısı sürüp birazda galeta unu serpiştirip önceden ısıtılmış fırına koyup kızardıktan sonra servise hazırdır böreğimiz;)
Afiyet olsun....
25 yorum:
nefissssssss ellerine sağlık
ELLERİNE SAĞLIK CANIM..DESTEGİN İÇİN ÇOK SAOL..TARİFİN YAYINDA..YİNE BEKLERİM...
ohh süper gözüküyo ellerine sağlık =)
paçanga böreğini çok severim, fırında daha hafifolur diye düşünüyorum, en kısa zamanda bende deneyeceğim.
paçanga böreğini çok severim ama fırında hiç denememiştim.daha hafif oluyordur .eline sağlık canım..
Ohh yanına bir bardak çayy:) gel keyfim gel..
ellerine sağlak arkadaşım..
BENDE HİÇ YAPMADIM BU MEŞHUR PAÇANGA BÖREĞİNİ HER SEFERİNDE DENEYECEĞİM DİYORUM UNUTUYORUM BAKALIM NE ZAMAN TADABİLECEGİZ.ELLERİNE SAĞLIK SEVGİLER
Ellerine sağlık. Hem pratik hem de lezzeetli.
ellerine sağlık ayşeciğim..
çok leziz şüphesiz..
afiyet olsun canım.
sevgiler
Bende çok severim paçangayı.Eline sağlık.sevgiler..
canım benimbloğumda sana ait ödülün var alırmısın sevgiler
Çok nefis görünüyorlar,ellerinize sağlık..
Sevgiler..
çok severim çok
ellerine sağlık
Dostluk dallara goncadır. Dostluk sırattan incedir. Dostluk her şeyden öncedir.
Sönmesin muhabbetin közü.
Merhabadır dostun sözü merhaba.
mmmmm çok nefis görünüyor,ellerine sağlık arkadaşım,bir tane aldım izninle....sevgilerr
ellerine sağlık canım
hayırlı cumalar sevgiler
ÇOK LEZZETLİ HARİKA GÖRÜNÜYOR CANIM ELLERİNE SAĞLIK...
iyi pazarlar ve iyi haftalar.
çok güzel görünüyor ellerine sağlık fırında olması bence çok daha iyi hafif olmuştur
ne kadar hafif olmustur böyle. güzel fikir ;)
canımellerine sağlık börek nefis olmuş.afiyet bal şeker olsun canım.sevgiler
Enfes bir görüntü ellerine sağlık canım.
BENİM BLOĞUM ÇÖKTÜ.HERŞEYİ İÇE AKTARDIĞIM YENİ BİR SAYFA OLUTURDUM.ESKİ ADRESİMİ SİLİP YENİ BLOĞUMU SAYFANA EKLERSEN ÇOK SEVİNİRİM.BENİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞINA İNANIYORUM.SEVGİLER.
İŞTE YENİ ADRESİM...
http://defneninmutfagi.blogspot.com/
günaydın güzelim..ahh olsada yesem şimdi.sabah sabah aç gezince böyle iç çekiliyor işte..
eline sağlık canım..kızartmada fırındada nefis oluyor paçanga..ben 100 gr alıyorum hep pastırmayı 16 tane falan ayarlıyorum..
eline sağlık canım bademleride yedim tşk ettim..birkaç tanede sana bıraktım..sevgiler.
selam hayırlı geceler sevgıler
Yorum Gönder