MALZEMELER
1 sb irmik
1sb un
1sb yoğurt
1sb pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
şerbeti için; 3 sb su, 3 sb şeker ve yarım limon
YAPILIŞI
Bütün malzemeleri iyice karıştırıp yağlanmış tepsiye döküp önceden ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar pişiriyoruz, aynı anda şerbetide kaynatıp kekimizin üstüne döküp, soğuduktan sonra servis yapıyoruz, hem çok kolay hemde pratik;) Buarada hayırlı, bol bereketli ramazanlar arkadaşlar.
Afiyet olsun...
3 yorum:
ziyaretin için teşekkürler.içinde irmik olan tatlılar hep güzeldir.ellerine sağlık.hayırlı ramazanlar
here i come again~ ;)
have a nice day ;)
sanırım bu tatlıdan dolayı şam tatlıları deyince bol şıralı tatlılar aklımıza geliyor...geçtiğimiz haftalarda eşim şamdan getirdi..hepsi nerdeyse kuru ve lezzetliydi...ellerinize sağlık sizin tarifinizde lezzetli duruyor..
Yorum Gönder