2 Kasım 2010 Salı

KABAK MÜCVERİ


MALZEMELER
3 kabak
1 çb kaşar peyniri rendesi
2 yumurta
maydanoz, dereotu, yeşil soğan
pulbiber, karabiber ve tuz
aldığı kadar un
kızartmak için sıvı yağ
YAPILIŞI
Öncelikle yumurtaları çırpıp kabakları rendeleyip suyunu çekip yumuraların içine ilave edip diğer malzemeleride ekleyip güzelce karıştırıp kıvamını ayarladıktan sonra kaşıkla alıp sıvı yağda altlı üstlü kızartıp servis tabağına alıyoruz. yiyenler tarafından çok beğenilidi, demedi demeyin ona göre;)
Afiyet olsun.....

3 yorum:

ZELİHA-UMUTSEPETİ dedi ki...

çok güzel olmuş canım,börek gibi gözüküyor,enfess yani:) ellerine emeğine sağlık..
Ailecek çok severiz..
Afiyet olsun inşAllah..sevgiler..

dokuzuncubulut dedi ki...

Zeliha Hanım'ın yazdığı gibi, bizde de herkes çok sever. Yanında bol sarımsaklı yoğurtla mükemmel olur.
Ellerinize sağlık, sevgiler.

birdutmasali dedi ki...

sevdiklerimizle,
mutlu keyifle geçecek bir bayram diliyorum.
çok sevgiler,

Blog Widget by LinkWithin