17 Mart 2010 Çarşamba
MİLFÖYLÜ ELMALI KURABİYE
Sanki tarifi uzun uzun anlatmama gerek yok çünkü çook basit;) elmaları rendeleyip biraz ceviz ilave edip azıcıkta şeker ve tarçın bunları tavada yumuşayana kadar pişirip biraz soğuduktan sonra milföyün bir karesini alıp elmalı içten ortasına uzunlamasına koyup yanlardan kesikler atıp bir sağdan bir soldan örgü şeklinde sarıp böyle böyle hepsini aynen yapıp yağlı kağıtlı tepsiye dizip önceden ısıtılmış fırında 200 dercede üzerleri kızarana kadar pişirip soğuduktan sonra üzerlerine pudra şekeri serpiştirdikten sonra sevise hazırdır milföylü kurabiyelerimiz;) çayın yanında harika bi lezzet, tadı enfesti;) bide çok basit ve pratik......
Afiyet olsun.....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
9 yorum:
Canım ellerine sağlık şu an nescafe içiyorum yanında bir tane olsa hari ka olurdu kocaman öpüyorum...
golosissima!! ciao!
Sevgili kardeşim öncelikle hoşgeldin :) uzun zamandır yoktun.
hem elma ve ceviz tarçın,hem de milföy içinde, lezzet katmerli :) ellerine sağlık,sevgilerimle...
AA ne basıt ama ne kadar da guzel
ellerınıze saglık
Gerçekten çok pratik bir o kadar da leziz görünüyor..Ellerine sağlık canım:).
Sevgiler...
aslı
değişik ve güzel olmuş ellerine sağlık canım
sevgiler
çok pratik ve lezzetli görünüyorlar. mutlaka deneyecğim. ellerinize sağlık. sevgiyle kalın..
pratik ve şık bir kurabiye olmuş, ellerine sağlık canım, sevgiler...
ellerine sağlık..
bencede pratik tarifler daha çok geçerli artık :)
sevgiler.. iyi haftalar..
Yorum Gönder