Bayat ekmekleriniz varsa bu tarif tam size göre, benim fikrimi sorarsanız, peynir yerine haşlanmış patates koyun dahada güzel olur;) dereotuda çok yakışır bu köfteye;)
MALZEMELER
- 1 tam ekmek
- 1 küçük soğan
- 1 yumurta
- maydanoz
- biraz peynir
- kırmzıbiber, karabiber, nane
- Ekmekleri küçük küçük doğrayıp azıcık ılık suda yumuşatın.
- Diğer malzemeleride ilave edip iyice yoğurup köfte şeklini verip galeta ununa bulayıp kızgın yağda altlı üstlü kızartın. Tarifimiz bu kadarcık:)
Afiyet olsun....
Canım, birgün mutlaka deniyeceğim.
YanıtlaSilNefis bir görüntü var.
Canım ellerine sağlık enfes olmuş öpüyorum.
YanıtlaSilçok pratik bir tarif,denemek lazım.hem de bayatlamış ekmekleri değerlendirmiş oluruz.sevgiler.
YanıtlaSilellerıne sağlık canım
YanıtlaSilharika bir fikir ve harika bir görüntü canım.ellerine sağlık.öpüyorum.
YanıtlaSilBende arada yaparım çok da severek yeriz. Ellerine sağlık...
YanıtlaSilhel peynir hem patates koyalım:))
YanıtlaSilellerine sağlık canım.
Ekmekleri değerlendirmek için lezzetli bir çözüm :) Ellerine sağlık
YanıtlaSilSevgiler
Bayat ekmekler için süper bir tarif olmuş canım..
YanıtlaSilEllerine sağlık.
Öpüyorum.
Güzel bir değerlendirme olmuş.eline sağlık
YanıtlaSilGüzel bir değerlendirme olmuş.eline sağlık
YanıtlaSilnefis görünüyorlar,ekmekleri israf etmemek adına da çok güzel bir değerlendirme yöntemi,merak ettim ekmekler somun mu,pide mi?
YanıtlaSilsevgilerimle...
maksat evdekileri değerlendirmek olunca Türk Hanımları neler neler buluyor:) çok beğendim tarifinizi ellerinize sağlık:))
YanıtlaSilsevgilerimle:)
teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için;)
YanıtlaSilhayat cemresi, ben somun ekmek kullandım ama pidedende yapanlar var, daha güzel olabilirde;)
twitterda görüp geldim:)çok güzel bir tarif olmuş.ekmekleri degerlendirmek adına.eline saglık.
YanıtlaSilNe güzel hem bayat ekmekler değerleniyor hem de harika bir lezzet ortaya çıkıyor ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.
YanıtlaSilay süper olmuşlar canım tarifi kaptım deneyeceğim ellerine sağlık
YanıtlaSilelinize sağlık
YanıtlaSil