
Çok lezzetli olan bu tavuk şişlerimizi tarifini öyle uzun uzun anlatmayacağım zaten çokta uzun değil;) kuşbaşı doğranmış tavukları biraz sıvı yağ, biraz salça(bazıları yoğurtta koyuyor ama ben koymadım), tuz, kırmızıbiber, karabiber, nane, kekik, köri yada siz hangi baharatladan hoşlanıyorsanız onlardan koyup güzelce karıştırıp bir yada iki saat bekletip uzun kürdanlara dizip önceden ısıtılmış 200 derecede fırın ızgarasında pişiriyoruz. Hepsi bukadarcık yanında pilav ve salatayla harika oluyor, tavsiye edilir;)
Afiyet olsun.....
Süper olmuş canım ellerine sağlık bereketli iftarlar dilerim öpüyorum
YanıtlaSilElleerine sağlık. Hem pratik hemde lezzetli. Afiyet olsun. Sevgiler...
YanıtlaSilEllerine sağlık canım,hem iade-i ziyaret yapayım, hem de bu pratik şişlerin çok iyi fikir olduğunu söyleyeyim dedim. Sevgiler..
YanıtlaSilçok severim kendilerini :) afiyet olsun...
YanıtlaSilellerine sağlık...
enfes görünüyor canım, ellerine sağlık.
YanıtlaSilyanında patatek kızartması ve ayranla deymeyin keyfime:))
Canım ya fırında tavuk şiş yapmak hiç aklıma gelemmişti..
YanıtlaSilBu akşam pizza yapmasaydım mutlaka yapardım ama olsun yarın yaparım inşALLAH...
Ellerin dert görmesin kocaman öpüyorum...
Sevgiler...
evt çok basit ve düşünülebilecek bir tarif ama lütfen fırında kaç derece de kaç dakika üsütünü kapatacakmıyız vs vs... kısımları daha önemli bilgi verirseniz sevinirim...
YanıtlaSil