29 Ekim 2008 Çarşamba

ETLİ PIRASA YEMEĞİ


Kısaca, sıvı yağda soğanları pembeleşinceye kadar kavuruyoruz, daha sonra kuşbaşı etleri ekleyip biraz daha kavurup salçasını, pırasaları ve havuçlarıda ekleyip biraz daha karıştırıp azıcık pirinç ekleyip suyuda koyup kısık ateşte pişiriyoruz.
Afiyet olsun.....

5 yorum:

  1. pek severim pırasayı.

    kıymayı yemekte pek sevmem ama parça eti severim. Hiç pırasayı parça etli yemedim. benim için değişik bir alternatif.

    ellerinize sağlık olsun

    sıcacık sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Pırasayı hiç etli pişirmedim..Bi de böyle denemek lazım..Kısacaeline sağlık:-))

    YanıtlaSil
  3. Eline sağlık canım......................



    Selamlar....


    Sevgiler.....

    YanıtlaSil
  4. hep zeytinyağlı yaparım birde böle denemek gerek ayrıca pırasayı çok severim..
    ellerine sağlık ..

    YanıtlaSil
  5. Pırasanın etlisi de güzel oluyor zeytinyağlısı da ellerine sağlık.

    YanıtlaSil