
MALZEMELER
- 1 lt süt
- 8 yk şeker
- 8 yk irmik
- 1 paket vanilya
- 6 tane petibör bisküvi
YAPILIŞI
- Tüm malzemeleri bir tencerede sürekli karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin.
- Yarısını borcama (suyla ıslatırsanız muhallebi daha kolay çıkar) dökün, ortasına bisküvileri dizip diğer yarısınıda üzerine güzelce her yerine gelecek şekilde yayın.
- Soğuduktan sonra hindistan ceviizyle süsleyip servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun......
ellerine sağlık kolay zor farketmez tatlı olsun da :-))))
YanıtlaSilSoğuk soğuk olucaktı şimdi,kocaman bir tabak yiyebilirim.
YanıtlaSilEllerine sağlık cnaım
Sevgiler.
Şöyle 10 dakikamızı alan yemekten sonra çarçabuk yapabildiğimiz ama tadı nefis olan tatlılar her zaman favorimdir benim.Ellerine sağlık
YanıtlaSilevet çokda pratik olmuş ellerine sağlık kurtarıcı tarifler bunlar her eve lazım iyiki yayınlamışsın..
YanıtlaSilhem kolay hemde lezzetli bir tatlı.çok severim canım.ellerine sağlık.öpüyorum.
YanıtlaSilÇalışıp vakti olmayanlar için hafif bir tatlı ellerinize sağlık..
YanıtlaSilevde en sık yaptıgım tatlıdır.hem leziz hem faydalı.eelerine saglık.
YanıtlaSilhem pratik hem leziz:) ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilselam ben azeriyim irmik nedi nasil olur xais edirem yazin
YanıtlaSil