
Yeni çıktı fırından sıcak sıcak;) bu ekmekleri sinangil çavdar unuyla yaptım, Aslında tarifi uzun uzun anlatmaya gerek yok, un paketinin arkasında ayrıntılarıyla beraber güzelce anlatmışlar. Ben un, maya ve tuzla yumuşak bir hamur yapıp, mayalandıktan sonra yuvarlaklar yapıp yağlı kağıtlı fırın tepsisine dizip üzerlerine su sürüp azıcık un serpiştirip önceden ısıtılmış fırında 220 derecede üzerleri kızarana kadar pişirdim. Sadece bu kadar işte, kahvaltılık ekmeklerimiz hazırdır;)
Afiyet olsun.....
mis gibi görünüyor yav insanın hemen elini uzatıp bir tane alası geliyo:(
YanıtlaSilellerine sağlık
Ellerine sağlık.Denemek lazım :)
YanıtlaSilÇok severim sıcak ekmekleri:)ellerine sağlık canım, ben daha hazırlamadım ekmeklerimi maya koymuşsun içinde hazır değilmiydi:)
YanıtlaSilkutuyu bile incelemedim bakarmısın.çok öptüm canım..
tşkler inciciiim, ununda değilde kutunun içinde 1 paket kuru maya var ama ben yaş maya kullandım;)
YanıtlaSilOfff super:)
YanıtlaSilHele bı de sıcakken bayılırım:)))
Ellerınıze saglık
Merhaba..Ekmekler harika görünüyor.Ellerine sağlık..Yarın sabah kahvaltıda sendeyiz:) Sevgiler bıraktım..
YanıtlaSilCanım merhaba, çok leziz görünüyor. Ben de köy ekmeğini yaptım sinangilin minik minik ama çok katı oldu dışı anlamadım :(
YanıtlaSilellerine saglik cnmm hmm mis gibi koktu burnuma yaninda tereyag neguzel gider...
YanıtlaSiloh mis gibi ev ekmeği.
YanıtlaSilellerine sağlık canım..
Mini mini pek güzel olmuşlar:). Ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilSevgiler:).
aslı
ellerine sağlık,harika görünüyorlar...
YanıtlaSilekmekciklerin kokusuna geldim,yarin hafta sonu ailecek yapilacak olan kahvaltiya nefis gider beyaz peynir recelle
YanıtlaSilellerine saglik hem sindirimi kolay hemde kilo aldirmayan saglikli bir ekmek olmus
ohh mis gibi kokmuştur ellerine sağlık canım...
YanıtlaSil