
Enginarı seven çok varmı bilmiyorum;) bende yerim ama ah bir enginar olsada yesem demem;) ama böyle değişik oluyor, tadı dahada güzelleşiyo sanki;) tarife gelince kısaca anlatıcam;) enginarlı yıkayıp biraz limonlu suda haşlayıp birazda sıvı yağ ilave edebiliriz tabikiyle, haşladıktan sonra enginarları borcama dizip üzerlerine garnitürleri koyup onunda üstüne başamel soslarını ilave edip en üstede kaşar rendesi koyup önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar pişirdikten sonra servise hazırdır;)
Afiyet olsun......
canım bende senin gibi olmasamda yılda bir kaç kez yemek isterdim ama şimdi tc ye gitsemde doya doya yesem diyorum ayiyetlerolsun canım.
YanıtlaSilcanım ben de aramam ama olunca da severek yerim.beşamel sos ta iyi bir fikir olmuş.eline sağlık..
YanıtlaSilOffff mis fırında hiö duymamıştım..
YanıtlaSilÇok güzel olmuş arkadaşım...
Ellerimn dert görmesin...
Sevgiler
Bende enginarı henüz yemedim :)) önyargılıyım bazı lezzetlere,görüntüsü şahane ama...
YanıtlaSilEllerine sağlık...
Sevgiler.
enginarı çok sık tüketiriz amma başemel sosla yapmadım güzeldir eminim ellerine sağlık cnm
YanıtlaSilçok leziz olmalı,bizim evde çok severek yeriz oğluşa ben.eşim ağzına sürmez ama belki bu şekli hoşuna gidebilir.ellerine sağlık
YanıtlaSilcanımm ellerine sağlık güzel görünüyor sevgiler
YanıtlaSilFARKLI BİR TARİF DENEMEK LAZIM ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM SUNUMUDA ÇOK LEZİZ GÖRÜNÜYOR...
YanıtlaSilbende ilk eşime enginarı bu şekilde sevdirmiştim.tavukta koymuştum. çok güzel oluyor gerçekten. ellerine sağlık canım sevgiler
YanıtlaSileline sağlık.görüntü müthiş doğrusu.
YanıtlaSilenginar hic tatmadigim lezzetlerden birtanesi. Sunumu oyle hos duruyor ki once kofte zannettim patates ici kofte. Henuz basligi tam okumamistim ;) Sevgiler, medinem
YanıtlaSilByılırım enginara ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilSevgiler by..
ne kadar güzel bir tarifmiş böyle.
YanıtlaSilbayıldım canım..
bayıldım.
eline sağlık arkadaşım,ziyeretinden ve sayfanda yer almaktan mutlu oldum,yine beklerim sevgiler,kolay gelsin:)
YanıtlaSilmmmmmm... muhteşem görünüyor. ellerine sağlık canım. sevgiler...
YanıtlaSilEnginar seven biriyim ama hiç beşamel sosla denemedim ve de görmemiştim iyi oldu bu güzel fikir ellerine sağlık.
YanıtlaSil